Show’em Dans gaat over in Dansstudio Jump

Vanaf de zomervakantie wordt Show’em Dans van Marieke de Beer overgenomen door Dansstudio Jump van Sandra Strijbos. We hopen dat alle leerlingen lekker blijven dansen en het mooie nieuws is dat docenten van Show’em Dans blijven lesgeven bij Dansstudio Jump!

Kijk op de website voor het lesrooster! En schrijf je in voor het nieuwe dansseizoen via: www.dansstudiojump.nl Heeft u vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een app naar 06-10136529 of maak een belafspraak! 

OVERSCHRIJVEN NAAR DANSSTUDIO JUMP VOOR SHOW'EM LEERLINGEN MET ACTIE TOT EN MET 7 JULI!

Houdt Facebook en Instagram in de gaten voor onze audities van de WEDSTRIJD TEAMS!

AUDITIES UDENHOUT: op woensdag 21 augustus: Selectie 2(nu 1) van 17.15-18.00 uur en Selectie 3 (nu 2) van 18.00-18.45 uur. Schrijf je nu in voor de auditie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of via de app: 06-10136529! Ook als je al in de selectie danst doe je auditie, nieuwe talenten zijn van harte welkom!

We zijn druk bezig met het nieuwe lesrooster! Inschrijven voor na de vakantie kan vanaf nu!

WIST JE DAT JE BIJ DANSSTUDIO JUMP OP ELK MOMENT IN HET SEIZOEN EEN GRATIS PROEFLES AAN KUNT VRAGEN? DOE HET VIA Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., via de website www.dansstudiojump.nl, telefonisch of via de app via: 06-10136529. We plannen je voor de eerstmogelijke les heel graag in!                                                           

DUS: TOT DAN ALLEMAAL WANT DANSEN MET VRIENDEN EN VRIENDINNEN IS NOG LEUKER!                                                                                                                                                                                                                         

Ben je ook op zoek naar een leuke, nieuwe hobby en teamsport? Dan ben je bij onze danslessen aan het juiste adres! Elke week lekker les van professionele dansdocenten en gezellig met je vriendinnen en vrienden in de groep! Kijk op het lesrooster en schrijf je in voor een gratis proefles op 1 van onze 10 danslocaties! Neem je vriendinnen en vrienden van dezelfde leeftijdsgroep mee. We zien je heel graag in onze lessen! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-10136529.

CU soon!!!

 


 

 

 

 

Data van evenementen en optredens Dansstudio Jump

za en zo 15/16 april: Kerk Geertruidenberg, Team Jump Around

Zondag 9 juli:          Lespresentaties alle locaties in blokken van 45 minuten, Drie Linden Prinsenbeek, met publiek. Kaarten a € 3,50

Vrijdag 6 oktober:    Reunie 20-jarig bestaan, feestavond, oud-leerlingen en 12+ leerlingen van Jump, Drie Linden Prinsenbeek

Vrijdag 27-10:         Halloweenparade in Rijen

Zaterdag 28-10:      Halloween optreden in Haagse Beemden Breda

Zaterdag 18-11:      Danspieten dansen mee tijdens de intocht van de Sint in Breda

Zaterdag 9-12:        Alle Demo Teams en Mixed Teams van Dansstudio Jump dansen tijdens de Winterfair in Geertruidenberg

December 2017:      Mini-Kerstvoorstellingen op de 8 Jump locaties, data en tijden volgen

Juni 2018:                      Grote voorstelling Chasse Theater, alle locaties Dansstudio Jump

 

Zorg dat je er ook bij bent, het wordt super gezellig!