OVERSCHRIJVEN NAAR DANSSTUDIO JUMP VOOR SHOW'EM LEERLINGEN MET ACTIE TOT EN MET 30 JUNI!

Houdt Facebook en Instagram in de gaten voor onze audities van de WEDSTRIJD TEAMS!

AUDITIES UDENHOUT: op woensdag 21 augustus: Selectie 2(nu 1) van 17.15-18.00 uur en Selectie 3 (nu 2) van 18.00-18.45 uur. Schrijf je nu in voor de auditie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of via de app: 06-10136529! Ook als je al in de selectie danst doe je auditie, nieuwe talenten zijn van harte welkom!

We zijn druk bezig met het nieuwe lesrooster! Inschrijven voor na de vakantie kan vanaf nu!

WIST JE DAT JE BIJ DANSSTUDIO JUMP OP ELK MOMENT IN HET SEIZOEN EEN GRATIS PROEFLES AAN KUNT VRAGEN? DOE HET VIA Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., via de website www.dansstudiojump.nl, telefonisch of via de app via: 06-10136529. We plannen je voor de eerstmogelijke les heel graag in!                                                           

DUS: TOT DAN ALLEMAAL WANT DANSEN MET VRIENDEN EN VRIENDINNEN IS NOG LEUKER!                                                                                                                                                                                                                         

Ben je ook op zoek naar een leuke, nieuwe hobby en teamsport? Dan ben je bij onze danslessen aan het juiste adres! Elke week lekker les van professionele dansdocenten en gezellig met je vriendinnen en vrienden in de groep! Kijk op het lesrooster en schrijf je in voor een gratis proefles op 1 van onze 10 danslocaties! Neem je vriendinnen en vrienden van dezelfde leeftijdsgroep mee. We zien je heel graag in onze lessen! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-10136529.

CU soon!!!