NIEUWE DANSSEIZOEN EN INDEXATIE CONTRIBUTIE PER 1 OKTOBER 2018!

Indexatie contributie vanaf 1 oktober 2018.

Wijziging tarieven!

Om onze danslessen te kunnen blijven handhaven op een professioneel niveau en u de kwaliteit te kunnen blijven bieden die jullie van ons mogen verwachten, zullen wij onze tarieven conform onze algemene voorwaarden, met ingang van 1 oktober 2018 verhogen met ongeveer € 1,00 per maand. We hebben het per les berekend. U kunt de bedragen terugvinden op deze website in het contributie overzicht.

Het dansseizoen is weer volop bezig!

Alle nieuwe dansers zijn van harte welkom voor een gratis proefles OP ALLE JUMP DANSLOCATIES! Heb je een vriendinnetje of vriendje van dezelfde leeftijdsgroep die ook een gratis proefles wil doen? Dat kan altijd bij ons, neem hem of haar mee naar de les en doe mee! Schrijf je in september in, en betaal geen € 15,00 inschrijfgeld! En word je lid via een jongen/meisje die al bij Dansstudio Jump danst? Dan krijgt diegene 1 maand gratis dansles t.w.v. € 20,00. En als je in september lid wordt, krijg je een leuke Jump tas! (op=op)

Nodig vriendjes en vriendinnetjes van dezelfde leeftijd uit voor een GRATIS PROEFLES! Check Facebook voor onze leuke actie.