Dansstudio Jump doet mee aan Cultuurintro Breda! Inschrijven vanaf woensdag 23 januari!

Wij wensen iedereen een hele fijne CARNAVAL en vakantie! van 4 tot en met 8 maart zijn er geen lessen! Na de vakantie zijn jullie bij alle lessen weer van harte welkom voor een GRATIS proefles bij onze lessen. Zie lesrooster voor locaties en lessen met juiste tijden!

Leuke nieuwe lessen op locatie Prinsenbeek vanaf woensdag 13 maart! Op 15 en 16 juni LESPRESENTATIES voor al onze dansers en JUMP&JOY DANCE CAMP voor alle 7+ dansers van ons die willen!

WIST JE DAT JE BIJ DANSSTUDIO JUMP OP ELK MOMENT IN HET SEIZOEN EEN GRATIS PROEFLES AAN KUNT VRAGEN? DOE HET VIA Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., via de website www.dansstudiojump.nl, telefonisch of via de app via: 06-10136529. We plannen je voor de eerstmogelijke les heel graag in!                                                            

DUS: TOT DAN ALLEMAAL WANT DANSEN MET VRIENDEN EN VRIENDINNEN IS NOG LEUKER!                                                                                                                                                                                                                         

Ben je ook op zoek naar een leuke, nieuwe hobby en teamsport? Dan ben je bij onze danslessen aan het juiste adres! Elke week lekker les van professionele dansdocenten en gezellig met je vriendinnen en vrienden in de groep! Kijk op het lesrooster en schrijf je in voor een gratis proefles op 1 van onze 10 danslocaties! Neem je vriendinnen en vrienden van dezelfde leeftijdsgroep mee. We zien je heel graag in onze lessen! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-10136529.

CU soon!!!