• Demo Header Teksten

 • Sandra Strijbos
 • Maaike van Lingen
 • Merijn de Kok
 • Tsinski Beekers
 • Xanne Ploeg
 • Lindsy
 • Jairsingho Cicilia
 • Josje van Dongen
 • Sandra Strijbos

  Sandra Strijbos

  Mijn naam is Sandra Strijbos,

  Vanaf 1997 ben ik eigenaresse en oprichtster van Dansstudio Jump. Als kind danste ik altijd al alsof mijn leven ervan af hing. Daarom was het een logisch gevolg dat ik in Tilburg op de Fontys Dansacademie terecht kwam en met goed gevolg mijn docenten opleiding heb gevolgd en afgerond tot 1e graads dansdocent. Tijdens deze opleiding was het idee ontstaan om een eigen Dansstudio te gaan beginnen in Breda en omstreken.

  Dit is Dansstudio Jump geworden. Als eigenaresse werk ik al bijna 20 jaar met hart en ziel om deze Dansstudio steeds meer op de kaart te zetten en uit te breiden op het gebied van alle dansvormen en stijlen die we jullie kunnen aanbieden op het gebied van dans. Daarom heb ik de keuze gemaakt om alleen met geschoolde docenten in mijn docenten team te werken! Dat zorgt ervoor dat er alleen maar kwaliteits lessen worden gegeven!

  Ik vind het belangrijk dat iedereen veel dansplezier beleeft in onze danslessen, daarnaast is het geweldig om te zien hoeveel danstalenten zich ontwikkelen in de reguliere lessen en in onze Demo Teams. Ik hoop dat ons enthousiasme jou kan overtuigen om een gratis proefles bij Dansstudio Jump te komen volgen!
 • Maaike van Lingen

  Maaike van Lingen

  Mijn naam is Maaike van Lingen en ben werkzaam bij Dansstudio Jump vanaf 2004. Ik heb mijn opleiding gevolgd op het CIOS te Sittard. Op dit moment geef ik de lessen op locatie Geertruidenberg en werk met alle Demogroepen op locatie Prinsenbeek. Deze groepen zijn regelmatig te vinden op diverse Markten, Dinnershows, Feel the music, Varieteteringen, Winterfair en natuurlijk bij onze jaarlijkse voorstelling. Lijkt het jou ook leuk om eens een lesje te komen volgen loop dan gerust eens binnen op een van onze locaties!!

  Live, Life, Dance
 • Merijn de Kok

  Merijn de Kok

  Hallo!

  Mijn naam is Merijn de Kok en ben sinds 2012 werkzaam bij Dansstudio Jump. Al van kinds af aan is dans mijn grootste passie en dus wilde ik door hard werken van mijn hobby mijn beroep maken.

  Ik ben begonnen in Tilburg op de Fontys Dansacademie en heb daar de docentenopleiding afgerond tot 1e graads dansdocent. Daarna ben ik naar de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten gegaan omdat ik mijzelf verder wilde ontwikkelen als uitvoerend danseres. Daar heb ik nog 2 jaar de opleiding Jazztheater- en showmusicaldans gevolgd.

  Naast jaren gewerkt te hebben als danseres in diverse shows en concerten als Sensation, Musicals in Ahoy, Dinnershows, Hans Klok, Toppers, Gerard Joling, modeshows, etc ben ik altijd blijven lesgeven. Sinds 2012 ben ik weer terug bij mijn "brabantse roots" en geef ik fulltime les.

  Ik vind het heel belangrijk dat mijn leerlingen dansplezier hebben, maar ook de ontwikkeling van techniek, creativiteit en uitstraling van de leerlingen is iets waar ik veel aandacht aan besteed.

  Ik zou zeggen, kom gezellig een kijkje nemen op één van de vele Jump-locaties!
 • Tsinski Beekers

  Tsinski Beekers

  Mijn naam is Tsinski Beekers, ik ben 23 jaar en ik ben ontzettend blij dat ik het geweldige docententeam van Dansstudio Jump mag versterken. Op jonge leeftijd ben ik begonnen met dansen bij Dansstudio Jump en kwam er al snel achter dat dansen op mijn lijf was geschreven. Ik ben gegroeid als danseres en altijd bij Dansstudio Jump gebleven. Eerst als leerling en nu als dansdocent.

  Ben vanaf 2015 een gediplomeerd dansdocente van het MBO Dans Goes. Afgestudeerd op de dansstijlen Klassiek ballet, Modern, Jazz en Urban. Heb als danseres mogen stralen in de musical Fame en hoop dat er nog veel meer op mijn pad mag komen.

  Tijdens het dansen en het lesgeven vind ik het heerlijk om mijn passie te kunnen overdragen op anderen. Dansen is zoals ik al zei mijn passie, mijn leven. Bovendien ben ik ambitieus, een doorzetter en een perfectionist en dit kun je zeker terug zien in mijn danscapaciteiten als danseres/dansdocente.

  In mijn lessen vind ik het heel belangrijk dat iedereen er uit haalt wat mogelijk is en vooral dat iedere danser/danseres geniet!

  Let’s dance!
 • Xanne Ploeg

  Xanne Ploeg

 • Lindsy

  Lindsy

 • Jairsingho Cicilia

  Jairsingho Cicilia

 • Josje van Dongen

  Josje van Dongen

  Mijn naam is Josje van Dongen. Dansen is hetgeen wat ik het liefste doe. Al van kleins af aan volg ik lessen bij dansstudio Jump. Van klassiek/jazz tot hiphop, ik heb alle lessen gevolgd. De afgelopen jaren heb ik al veel dansworkshops op basisscholen gegeven en kinderfeestjes gedaan. Nu ga ik lessen geven binnen Jump en ik heb er super veel zin in. Mijn passie voor dans overbrengen op de leerlingen is mijn doel. Ik vind het belangrijk dat de leerlingen zich op hun gemak voelen in mijn lessen, hard werken en veel leren staan centraal maar het allerbelangrijkste is dat de leerlingen genieten! Ik hoop je snel te zien!