UPDATE CORONA-VIRUS DANSSTUDIO JUMP

PHOTO-2020-03-12-09-23-07.jpg

Lieve dansers en ouders,

Dansstudio Jump heeft besloten vanaf vandaag, donderdag 12 maart, alle danslessen tot en met maandag 16 maart stop te zetten. Na maandag zien we weer verder. We houdend de regels van het RIVM goed in de gaten en lopen nu zelfs vóór op het RIVM, omdat trainingen eigenlijk nog door mogen gaan. We zullen alles communiceren via social media en whats-app. Geef het door ook aan nieuwe kinderen, die misschien nog niet zijn ingeschreven. WIJ KIEZEN VOOR VEILIGHEID EN GEZONDHEID VAN DANSERS, OUDERS EN DANSDOCENTEN!!! Dat de dansles niet doorgaat is erg jammer, MAAR WE HEBBEN EEN SUPER GOED EN LEUK IDEE BEDACHT OM DE DANSLESSEN TE VERVANGEN!

- elke groep krijgt op zijn gewone lesdag en lstijd een video-les van de eigen dansdocent in de whats-app groep.

- dan kunnen ook dansers die een beetje verkouden zijn en hoesten lekker meedansen.

- op deze manier kunnen we iedereen bereiken en verder oefenen voor onze grote eindvoorstelling.

- en ... kunnen we jullie dansplezier doorzetten.

Groetjes Sandra Strijbos en het Docententeam van Dansstudio Jump

ELKE LES BEN JE WELKOM IN 1 VAN ONZE LESSEN VOOR EN GRATIS PROEFLES! WE VRAGEN JE WEL OM JE EVEN VAN TE VOREN AAN TE MELDEN VIA : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. OF VIA DE APP 06-10136529 DAN REKENEN WE OP JE! TOT SNEL IN 1 VAN ONZE LESSEN!

Kijk op de website voor het huidige lesrooster! En schrijf je in voor 1 of meerdere lessen per week via: www.dansstudiojump.nl Heeft u vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een app naar 06-10136529 of maak een belafspraak! 

Voor elke groep elke les een super gave video-dansles!

Tot en met 6 april 2020 geven we geen fysieke danslessen in de studio. Maar... voor onze leerlingen maken we voor elke groep, voor elke les een hele goede video-dansles zodat je lekker kunt blijven bewegen en goed kunt blijven oefenen voor onze theater voorstellingen. (Als je groep daaraan meedoet, muv Peuters, volwassenen Buurthuis Gageldonk, volwassenen Raamsdonksveer)

Data van evenementen/optredens Dansstudio Jump

Zondag 15 september 2019 : Biks Bloas Festijn op de Markt, buiten in Prinsenbeek van 13.00-15.30 uur Zaterdag 21 september 2019: KAM Breda in het Chasse Theater Grote Zaal van 19.05-20.05 uur Zaterdag 16 november 2019 : Intocht Sinterklaas Breda Zondag 17 november 2019 : Intocht Sinterklaas Tuinzigt Breda Zaterdag 7 december 2019 : Winterfair in Geertruidenberg December 2019 : Mini-Kerstvoorstellingen op eigen locaties Vr. 26 Za 27 juni 2019 : Eindvoorstelling Chasse Theater