• Demo Header Teksten

Dansstudio Jump

Welkom bij Dansstudio Jump!

Dansstudio Jump is al ruim 20 jaar een gezellige, enthousiaste en vernieuwende Dansstudio in Breda, Tilburg en omstreken en staat onder leiding van Sandra Strijbos. (Afgestudeerd dansdocente aan de Fontys Dansacademie in Tilburg.)

We geven onze gevarieerde lessen op 10 verschillende locaties met een team van zeer vakbekwame en alleen maar gediplomeerde docenten. Dankzij ons enthousiaste en kundige team kunnen wij inmiddels alle dansstijlen aanbieden van Urban Hiphop, Hiphop Badazz Boyz and Girlz, Demo Teams, Mixed Teams op locatie, Streetdance, Kidsswing, Streetkids, Klassiek/Jazz, Modern/Jazz, Spitzen, Klassiek Kids, Dancemix, Zumba, zodat de dansers die bij ons lessen volgen zo breed mogelijk geschoold worden op het gebied van dans.

Dus vind jij het leuk om lekker te swingen bij Kidsswing en Streetkids, om de nieuwste moves uit Urban Hiphop, Hiphop Badazz en Streetdance te leren, en/of om aan de technieken van Klassiek/Jazz, Modern/Jazz te werken, te spetteren tijdens diverse optredens in onze Demo of Mixed Teams? Dus op een leuke en verantwoorde manier te trainen? Dan ben je aan het juiste adres bij Dansstudio Jump !

Op onze site vind je informatie over alle dansstijlen die we aanbieden voor jong en oud. Kom snel langs voor een gratis proefles!