• Demo Header Teksten

 • Sandra
 • Maaike
 • Tsinski
 • Xanne
 • Lindsy
 • Jairsingho
 • Josje
 • Nadia
 • Wouter
 • Elin
 • Vive
 • Sandra

  Sandra

  Mijn naam is Sandra Strijbos,

  Vanaf 1997 ben ik eigenaresse en oprichtster van Dansstudio Jump. Als kind danste ik altijd al alsof mijn leven ervan af hing. Daarom was het een logisch gevolg dat ik in Tilburg op de Fontys Dansacademie terecht kwam en met goed gevolg mijn docenten opleiding heb gevolgd en afgerond tot 1e graads dansdocent. Tijdens deze opleiding was het idee ontstaan om een eigen Dansstudio te gaan beginnen in Breda en omstreken.

  Dit is Dansstudio Jump geworden. Als eigenaresse werk ik al bijna 20 jaar met hart en ziel om deze Dansstudio steeds meer op de kaart te zetten en uit te breiden op het gebied van alle dansvormen en stijlen die we jullie kunnen aanbieden op het gebied van dans. Daarom heb ik de keuze gemaakt om alleen met geschoolde docenten in mijn docenten team te werken! Dat zorgt ervoor dat er alleen maar kwaliteits lessen worden gegeven!

  Ik vind het belangrijk dat iedereen veel dansplezier beleeft in onze danslessen, daarnaast is het geweldig om te zien hoeveel danstalenten zich ontwikkelen in de reguliere lessen en in onze Demo Teams. Ik hoop dat ons enthousiasme jou kan overtuigen om een gratis proefles bij Dansstudio Jump te komen volgen!
 • Maaike

  Maaike

  Mijn naam is Maaike van Lingen en ben werkzaam bij Dansstudio Jump vanaf 2004. Ik heb mijn opleiding gevolgd op het CIOS te Sittard. Op dit moment geef ik de lessen op locatie Geertruidenberg en werk met alle Demogroepen op locatie Prinsenbeek. Deze groepen zijn regelmatig te vinden op diverse Markten, Dinnershows, Feel the music, Varieteteringen, Winterfair en natuurlijk bij onze jaarlijkse voorstelling. Lijkt het jou ook leuk om eens een lesje te komen volgen loop dan gerust eens binnen op een van onze locaties!!

  Live, Life, Dance
 • Tsinski

  Tsinski

  Mijn naam is Tsinski Beekers, ik ben 26 jaar en woon in Breda. Op jonge leeftijd ben ik begonnen met dansen bij Dansstudio Jump en kwam er al snel achter dat dansen op mijn lijf is geschreven.

  Ik ben vanaf 2015 een gediplomeerd dansdocente van het MBO Dans Goes. Afgestudeerd op de dansstijlen Klassiek ballet, Modern, Jazz en Urban. Als danseres dans ik in veel verschillende shows.

  Tijdens het dansen en het lesgeven vind ik het heerlijk om mijn passie te kunnen overdragen aan anderen. daarom vind ik het heel belangrijk dat al mijn leerlingen in mijn lessen er uit halen wat mogelijk is. Maar vooral dat iedere danser/danseres geniet en ontzettend veel plezier beleefd.

  Hopelijk tot snel in één van mijn danslessen!
 • Xanne

  Xanne

  Mijn naam is Xanne Ploeg, ik ben 21 jaar en woon in Breda. Als klein meisje ben ik begonnen met dansen bij Dansstudio Jump, al snel kwam ik erachter dit ik hier ook echt mijn beroep van wilde maken, het is natuurlijk super gaaf om op de dansschool waar ik zelf “groot ben gebracht” les te mogen geven!
  Ik ben begonnen met de docent dansopleiding op MBO Dans Goes en ben inmiddels afgestudeerd dansdocente! Naast het dansen heb ik nog een andere passie en dat is de luchtvaart, ik combineer het lesgeven met mijn baan als stewardess.

  Mocht u nog even kennis willen komen maken dan bent u natuurlijk van harte welkom om voor of na de les even binnen te lopen! Voor andere vragen ben ik ook altijd beschikbaar, mijn deur staat altijd open ;).

  Ik heb er ontzettend veel zin! Ik hoop de dansers ook, tot snel!
 • Lindsy

  Lindsy

  Mijn naam is Lindsy Derks, ik ben 22 jaar oud en woon in Breda. Als 5 jarig meisje ben ik begonnen met dansen bij Dansstudio Jump.
  Ik heb 7 jaar een vooropleiding in dans gevolgd en in 2018 ben ik afgestudeerd aan de HBO opleiding Docent Dans op Fontys Hogeschool voor de kunsten in Tilburg.

  Voor mij is Dansstudio Jump de plek waar het allemaal begon. Zo’n 10 jaar later zijn docenten van toen, nu mijn collega’s geworden.
  Momenteel geef ik diverse lessen op verschillende locaties van dansstudio Jump.

  In mijn lessen vind ik het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Ik wil graag het uiterste uit de leerlingen halen en vind persoonlijke aandacht belangrijk. We werken aan techniek en dansbeleving waarbij het dansplezier altijd voorop staat!!

  Hopelijk tot snel op één van de locaties van Dansstudio Jump!
 • Jairsingho

  Jairsingho

  Mijn naam is Jairsingho Cicilia, 26 jaar oud en woon in Breda. Op jonge leeftijd heb ik altijd na school gedanst en mezelf kunnen ontwikkelen tot dansdocent en trainer van Next Generation bij Jump. Afgestudeerd in de Communicatie, hou ik me zodoende ook online bezig rondom dans.

  Door veel discipline, moed en kracht ben ik begonnen met een team waardoor we uiteindelijk in de top 3 teams zaten in Duitsland, waar ik eerst heb gewoond. Momenteel dans ik in een breakdance- en hiphop groep; Floorillaz & Trilogy. Zoals de groepen al zeggen dans ik voornamelijk breakdance en hiphop, wat ik ook in mijn lessen geef! Ondertussen heb ik shows gedaan voor verschillende artiesten zoals Fource, B-brave, Enmeris. Ook samengewerkt met Zapp, NPO1, Nederlandse loterij en Rabobank.

  In mijn lessen leer ik mijn leerlingen hun eigen stijl te ontwikkelen en daarin verder te groeien. Ik ben er namelijk van overtuigd dat wanneer je de technieken krijgt waarin je dat kunt ontwikkelen, je dichtbij jezelf blijft in je eigen dans. Vanuit je eigen gevoel geniet je namelijk het meest. Ik zie je graag in mijn les!
 • Josje

  Josje

  Mijn naam is Josje van Dongen. Dansen is hetgeen wat ik het liefste doe. Al van kleins af aan volg ik lessen bij dansstudio Jump. Van klassiek/jazz tot hiphop, ik heb alle lessen gevolgd. De afgelopen jaren heb ik al veel dansworkshops op basisscholen gegeven en kinderfeestjes gedaan. Nu ga ik lessen geven binnen Jump en ik heb er super veel zin in. Mijn passie voor dans overbrengen op de leerlingen is mijn doel. Ik vind het belangrijk dat de leerlingen zich op hun gemak voelen in mijn lessen, hard werken en veel leren staan centraal maar het allerbelangrijkste is dat de leerlingen genieten! Ik hoop je snel te zien!
 • Nadia

  Nadia

  Ik ben Nadia Jesoirens, 22 jaar en kom uit Breda.

  Als 4 jarige ben ik begonnen met dansen bij Dansstudio Jump. Al snel was ik erachter dat ik dit heel erg leuk vond en ik graag hiermee verder wilde gaan. Zo gezegd zo gedaan. In juli 2018 ben ik afgestudeerd aan MBO DANS in GOES. Hier heb ik examen gedaan in de stijlen Urban, Jazz, Modern en Klassiek ballet. Mijn hoofdstijlen zijn Urban en Jazz/modern. Dus bij deze lessen ben ik dan ook te vinden hier bij Dansstudio Jump.

  In mijn danslessen staat veiligheid en dansplezier centraal. Ik houd van hard werken maar ook zeker van een grapje tussendoor!

  Ik hoop dat jullie al zin hebben om bij mij in de les te komen dansen, hopelijk tot snel in mijn lessen!
 • Wouter

  Wouter

  Ik ben opgegroeid in Oss, Noord-Brabant en was van jongs af aan al een gedreven danser. Dit werd echter pas serieuzer nadat ik deel nam aan de musical van mijn middelbare school. Mijn vroegere trainingen binnen dans bestaan uit Modern, Jazz, Ballet en Hiphop. Hiernaast nam ik deel aan de musicals van Stichting Oss Cultureel, verschillende Hip-Hop teams en ontwikkelde mijn vaardigheden als docent en choreograaf.

  Uiteindelijk bleek het een logische stap om door te groeien naar de professionele wereld. Ik was leerling aan de opstap cursus van Fontys Hogeschool voor de Kunsten en onderdeel van het BoysAction traject in samen- werking met ArtEZ Institute of the Arts, voordat ik met de Bachelor of Dancer/Maker startte aan ArtEZ. Naast ballet en moderne technieken ben ik gespecialiseerd als uitvoerend in Hedendaagse dansvormen.

  Sinds mijn afstuderen ben ik actief geweest als danser bij het Konzert Theater of Bern, in Zwitserland en bij Celebrity Cruises. Tegenwoordig ben ik actief als Freelance danser in binnen en buitenland en heb ik me toegewijd aan het docentschap.

  Ik ben een all-round danser en geef les in Modern, Klassiek en Commerciële Hip-Hop, denk hierbij aan commercial Jazz Funk en Heels classes. Ik hoop je snel te zien in een van mijn lessen!
 • Elin

  Elin

  Hallo allemaal,
  Mijn naam is Elin Verhaar, ik ben 22 jaar oud en momenteel vierdejaars student aan de Academie voor Danseducatie aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Voordat ik op de academie begon heb ik de opstapcursus bij Fontys gevolgd. Hier is mijn passie voor dans begonnen en deze is tot op heden niet meer gestopt…

  Vanaf dit seizoen ga ik starten met lesgeven bij Dansstudio Jump. Hier heb ik enorm veel zin in! Mijn favoriete dansstijlen zijn klassiek ballet, jazz en modern. In mijn lessen wil ik graag mijn passie en kennis met enthousiasme overbrengen om zo het beste uit iedereen te halen!

  Zie ik jou binnenkort in een van mijn lessen? Tot Snel!
 • Vive

  Vive

  Ik ben in 2015 afgestudeerd aan de Academie voor dans educatie in Tilburg. Lesgeven doe ik in verschillende dansstijlen op verschillende niveau's. Van Urban tot Klassiek ballet, van 2 jaar tot 60+, op dansscholen maar ook in het onderwijs en tijdens workshops.

  De ontwikkeling van de danser zowel op dansant als technisch gebied vind ik erg belangrijk. Dit pas ik aan op ieders niveau, zo blijft het voor alle leeftijden een leuke uitdagende les waarin je geniet van de vrijheid en mogelijkheden die dans te bieden heeft. Ontdekken en tijdens het maken van bewegingen groeien in een veilige omgeving, waarin we allemaal samen bewegen op muziek.